Koreň petržlenu olúpeme, nakrájame na plátky, ktoré vkladáme do horúceho oleja a vyprážame ako hranolčeky. Osolíme a môžeme podávať ako prílohu k mäsu. Pred servírovaním ich môžete osušiť papierovou servítkou, nebudú také mastné.
Naučte sa ako zeleninu či ovocie používať pri varení či pečení, alebo chrumkať surové. Získate tak veľa významných látok a pomôžete svojmu telu. Je to pritom jednoduché, sem-tam ich požite do šalátu, strúhanky na obaľovanie, mletých jedál, kaší, do cesta a pod. Takto sa môžu stať pravidelnou súčasťou vášho jedálnička....
alebo zavítajte do našej pripravovanej praktickej školy zdravia, kde vás všetko naučíme...
http://www.ezocesta.sk/2015/04/zdravie-v-kornovej-zelenine-petrzlen.html

Naučte sa ako zeleninu či ovocie používať pri varení či pečení, alebo chrumkať surové. Získate tak veľa významných látok a pomôžete svojmu telu. Je to pritom jednoduché, sem-tam ich požite do šalátu, strúhanky na obaľovanie, mletých jedál, kaší, do cesta a pod. Takto sa môžu stať pravidelnou súčasťou vášho jedálnička....
alebo zavítajte do našej pripravovanej praktickej školy zdravia, kde vás všetko naučíme...
http://www.ezocesta.sk/2015/04/zdravie-v-kornovej-zelenine-petrzlen.html

0 komentárov:
Zverejnenie komentára