štvrtok 29. novembra 2012

Pivopédia vydavateľstva Ikar

Pivopédia je praktická encyklopédia poskytujúca prehľad o stave piva v Čechách, na Morave a na Slovensku. Ponúka zoznam fungujúcich pivovarov od nadnárodných koncernov až po malé podniky, v ktorých dostanete pivo len priamo na mieste. Pri každom je uvedené, kde sa pivovar nachádza, akú má produkciu, kedy ho založili, aký bol jeho osud a, samozrejme, aké pivá ponúka. Pri jednotlivých pivách sa ďalej uvádzajú informácie o ich type, obsahu alkoholu a podobne.

PIVOPÉDIA je nenahraditeľná pomôcka pre každého, kto rád objavuje pivá, ktoré dosiaľ neochutnal, a teší ho rozmanitosť pivovej scény. Užitočným doplnkom tohto knižného sprievodcu je elektronická verzia digitálna encyklopédia PIVOPÉDIA, určená pre telefóny a tablety. Vďaka nej môžete mať všetky informácie okamžite k dispozícii vo svojom mobilnom zariadení, navyše pravidelne aktualizované a dopĺňané.

Digitálna verzia knižného vydania prvej pivnej encyklopédie. Vyhľadaj si obľúbené pivné značky, pivovary, pivotéky a ochutnaj to najlepšie zo slovenského a českého pivného trhu. Fotografuj a rob si vlastné poznámky k existujúcim značkám, alebo upozorni na nové a staň sa tak spoluautorom jedinečnej pivnej encyklopédie. Údaje v Pivopédii aktualizujeme každý štvrťrok. Zdieľaj svoje pivné zážitky so svojimi priateľmi prostredníctvom Facebooku a pochváľ sa im. Pivopédia je unikátna digitálna encylopédia, ktorá toho ponúka veľa:
- Je to ucelená encyklopédia pivných značiek, pivovarov a pivoték v SR a ČR
- Najväčšia databáza slovenských a českých pív vrátane dôležitých informácií
- Jednoduché a pohodlné vyhľadávanie
- Prehľadné zobrazovanie hľadaných miest na mape
- Prepojenie s Facebookom
- Pravidelná aktualizácia
- Aplikácia v slovenčine

0 komentárov:

Zverejnenie komentára