Pannonhalmi Hemina
Stupeň suchosti: suché
Cenové rozpätie: drahé
Typ vína: biele víno
Vinárstvo: Abbey Winery
región: Pannonhalma
cuvée
Odrody: chardonnay
Rizling rýnsky
Pinot blanc
Viognier
Pannonhalmi Pinot Noir
Stupeň suchosti: suché
Cenové rozpätie: drahé
Typ vína: červené víno
Vinárstvo: Abbey Winery
región: Pannonhalma
Odrody: Pinot Noir
Pannonhalmi Rajnai Rizling
Stupeň suchosti: suché
Cenové rozpätie: Stredná
Typ vína: biele víno
Vinárstvo: Abbey Winery
región: Pannonhalma
Odrody: Rizling rýnsky
Pannonhalmi Rosé
Stupeň suchosti: suché
Cenové rozpätie: Stredná
Typ vína: Rosé
Vinárstvo: Abbey Winery
región: Pannonhalma
cuvée
Odrody: Pinot Noir
Merlot
Cabernet Franc
Týmto ďakujem Turistickej kancelárii pri Maďarskom veľvyslanectve že som sa mohol prezentácii zúčastniť.
www.madarsko.sk
Benediktínsky kláštor Pannohalma vinárstvo
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára