utorok 20. novembra 2012

Recenzia: Navarme si Japonsko

Ďalšia zo zaujímavých medzinárodných kuchárskych kníh vyšla z vydavateľstva EvitaPress. Autorka už úspešného bestselleru pridala vynikajúcu Japonskú kuchyňu, Denisa Ogino: Navarme si Japonsko.

Útla knižka vzhľadom ale bohatá na recepty základy stolovania a fotodokumentáciu u nás pomerne exotickej kuchyne. Autorka svojou rôznorodosťou návodov a receptov pripravila publikáciu, ktorá bude spĺňať všetko čo človek hľadá v rôznorodosti Japonskej kuchyne. Japonská kuchyňa je veľmi pestrá, veľmi zdravá a všetky jedlá máte rýchlo hotové. Časom keď budete variť jedla zapracuje aj fantázia a vytvoríte množstvo zaujímavých kombinácii.

Denisa Ogino, hlavná predstaviteľka bestselleru „Sushy v duši“ nám pripravila to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete. Ukázala nám, že Japonci nejedia len suši, ale ich strava je veľmi bohatá a rôznorodá. Tak prečo si ju nevyskúšať? Prečo sa nestravovať zdravo? Veď autorka vám odkazuje:
Majte pleť hladkú ako Japonky! Žite zdravo a dlho! Varte jednoducho, chutne, rýchlo a po novom! Z toho, čo máte doma v chladničke! PO JAPONSKY! Tak ideme nato!

0 komentárov:

Zverejnenie komentára