Dnes som sa zúčastnil prezentácie mesta Brno, kde sa konala aj ochutnávka pravých moravských jedál ako aj vín.
Dovoľte aby som vám tu predstavil nietoré z nich.
Rulandské modré 2007 pozdní sběr, nefiltrováno
Temně rubínová barva a výrazná vůně přezrálých ostružin a džemu z lesních plodů, to jsou první dojmy po ochutnání tohoto vína. V chuti se objevují višně v čokoládě a kompozice hřebíčku a skořice.
oblast - Morava
podoblast - mikulovská
obec - Novosedly
trať - Růžová hora
objem - 0,75 l
Rulandské šedé 2008 pozdní sběr, barrique
Vyvážená vůně vanilky a vyzrálých hroznů, mandlí a sušeného ovoce je harmonicky doplněna o prvky tropických dužnatých plodů, které dokonale souzní s příjemně asimilovanými kyselinami a výraznou kořenitostí.
oblast - Morava
podoblast - mikulovská
obec - Sedlec
trať - Sedlecko
objem - 0,75 l
Vinselekt Michlovský
CzechTourism Slovensko
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára