Brazílska káva s nízkym obsahom kyslosti s vynikajúcou chuťou po orechoch, sladká, vytvorí na chuťových pohárikoch neobyčajný ohňostroj horkosladkej s čokoládovou chuťou. Brazílska káva je svojou charakteristikou bohatá na penu, krásnej tmavohnedej farby. Chuť kávy sa spája akoby s neviditeľným vláknom, ktoré sa šťastnou náhodou spája s polu s životmi a osudmi ľudí na celom svete. Vychutnajme túto hodvábnu arómu.
Privrieme oči, pomaly s očakávaním úžasného zážitku podvihneme šálku horúcej aromatickej kávy k našim perám. Zatajíme dych a nadýchneme sa jej arómy. Potom pomaly pijeme až naše chuťové poháriky objavia konkrétnu chuť, všetko z tohto nás môže nasmerovať späť - tak isto ako s vínom - ku typu rastliny, presnej lokácie, špecifickému prostrediu, konkrétnemu rastúcemu a žatevnému obdobiu, ku pestovateľom a nakoniec k ich histórii a kultúre.
Pre firmy, gastronomické zariadenia ako aj do domácnosti sme pre Vás pripravili niekoľko typov plnoautomatických pressovarov. Popíšme si dnes jeden z nich: Stroj značky \"NIVONA 850\"
Si Vám dovolíme ponuknúť za podmienok od 1 € prenájmu za mesiac. Plnoautomatický presso stroj, ktorý slúži na prípravu kvalitnej espresso kávy zo zrnkovej kávy, vhodný pre Office, gastro zariadení a domácnosť. Pomocou trysky na horúcu vodu a paru si môžete pripraviť čaj, varené víno a cappucíno. Presso stroj stačí pripojiť na elektrický rozvod, naliať vodu do nádržky a naplniť zásobník zrnkovou kávou. Jedným dotykom spustíte proces prípravy kvalitného espresso kávy, capuccina, ktorý má takúto následnosť: pomletie kávy, nadávkovanie od 7g do 11g, príprava mlieka, príprava presso kávy a následne vysypanie odpadu do odpadovej nádržky. Dĺžka prípravy preso kávy je do 40 sekúnd.
Balenia Brazilskej kávy ako aj presovarov si môžete objednať od 125g - 1000g na tel. čísle: 0907739098
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
Archive
-
▼
2012
(81)
-
▼
mája
(22)
- Riasy ako korenina
- Brazílska káva
- Açai
- Zapekané slimáky
- Ach tie raňajky
- Odšťavovač Champion 2000 +
- Čokoláda do trópov
- Zeleninová polievka na dva krát
- Uhorkový šalát
- Opekané kačacie prúžky
- Fondue
- Dusené hovädzie
- Telacia nožička v rosole
- Varíme v horúčave
- Zostavujeme menu pre priateľov
- Povinosť hosťa
- Povinosť hostiteľa
- Dobré rady čínskej kuchyne
- Tajomstvo varenia
- Na úvod
- Obsah: Koreninová záhradka
- Obsah: Sommelier
-
▼
mája
(22)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára