štvrtok 31. mája 2012

Brazílska káva

Brazílska káva s nízkym obsahom kyslosti s vynikajúcou chuťou po orechoch, sladká, vytvorí na chuťových pohárikoch neobyčajný ohňostroj horkosladkej s čokoládovou chuťou. Brazílska káva je svojou charakteristikou bohatá na penu, krásnej tmavohnedej farby. Chuť kávy sa spája akoby s neviditeľným vláknom, ktoré sa šťastnou náhodou spája s polu s životmi a osudmi ľudí na celom svete. Vychutnajme túto hodvábnu arómu.
Privrieme oči, pomaly s očakávaním úžasného zážitku podvihneme šálku horúcej aromatickej kávy k našim perám. Zatajíme dych a nadýchneme sa jej arómy. Potom pomaly pijeme až naše chuťové poháriky objavia konkrétnu chuť, všetko z tohto nás môže nasmerovať späť - tak isto ako s vínom - ku typu rastliny, presnej lokácie, špecifickému prostrediu, konkrétnemu rastúcemu a žatevnému obdobiu, ku pestovateľom a nakoniec k ich histórii a kultúre.

Pre firmy, gastronomické zariadenia ako aj do domácnosti sme pre Vás pripravili niekoľko typov plnoautomatických pressovarov. Popíšme si dnes jeden z nich: Stroj značky \"NIVONA 850\"
Si Vám dovolíme ponuknúť za podmienok od 1 € prenájmu za mesiac. Plnoautomatický presso stroj, ktorý slúži na prípravu kvalitnej espresso kávy zo zrnkovej kávy, vhodný pre Office, gastro zariadení a domácnosť. Pomocou trysky na horúcu vodu a paru si môžete pripraviť čaj, varené víno a cappucíno. Presso stroj stačí pripojiť na elektrický rozvod, naliať vodu do nádržky a naplniť zásobník zrnkovou kávou. Jedným dotykom spustíte proces prípravy kvalitného espresso kávy, capuccina, ktorý má takúto následnosť: pomletie kávy, nadávkovanie od 7g do 11g, príprava mlieka, príprava presso kávy a následne vysypanie odpadu do odpadovej nádržky. Dĺžka prípravy preso kávy je do 40 sekúnd.

Balenia Brazilskej kávy ako aj presovarov si môžete objednať od 125g - 1000g na tel. čísle: 0907739098

Follow Me on Pinterest pošli na vybrali.sme.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára