Riasy nie sú vitamíny, ani potravinové doplnky. V rôzných krajinách sa riasy úplne bežne používajú ako kulinárský doplnok do rôzných druhov pokrmu. Mohli by sme povedať, že skoro ako korenina.
Tak ako každá korenina má svoje opodstatnené použitie v kuchyni, má aj svoje zdravotné účinky, ktoré blahodárne pôsobia na organizmus.
Mikroriasami dosiahneme účinnejšie vyplavenie škodlivýn z organizmu ako sú napríklad ťažké kovy. Ťažké kovy sú jednym z najzávažnejších problémov v organizme, pretože sa usadzuju pomaly a nenápadne. Keď začína byť problém vtedy ukazuje svoju silu. Prirodzené vylučovanie pôvodcov ochorení je prvou zo štyroch zásadných fáz pri dôkladnej detoxikácii organizmu a posilňovaní imunity. V tejto fáze ide predovšetkým o vylúčenie toxínov z tela. Prostriedkov na to je niekoľko.
Dnes by sme si mohli povedať niečo o najsilnejšom antioxidante. Prírodný astaxantín z mikroriasy Haematococcus pluvialis je všeobecne považovaný za najúčinnejší známy antioxidant zabezpečuje mimoriadne účinnú ochranu buniek.
Naša dnešná éra je mnohonásobne vyčerpávajúca. Či už je to pri športe, v rodine, alebo dokonca v čase osobného voľna. Pre túto výzvu je k dispozícii vynikajúca kompozícia vitálnych látok, ktoré sú získané z najkvalitnejšíh druhov rias, v kombinácii s prírodným astaxantínom, najsilnejším antioxidatívnym štítom bunečnej ochrany na svete, z riasy Haematococcus pluvialis s tisíckami látok maximálnej disponibility z rias Spirulina platensis, Lithothamnium calcareum a Chlorella vulgaris. Vďaka antioxidantu astaxantín svetovým rekordérom a nositeľom vitamínov, minerálov, enzýmov, stopových prvkov, sekundárnych rastlinných látok a esenciálnych aminokyselín a predstavuje náš nepostrádateľný produkt vitality na každý deň.
Objednávky si môžete urobiť lacnejšie tu po zaregistrovani sa
Sponzorom článku sú Malí Františkáni, kde je príjemné posedenie s kvalitnými vínami.
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
Archive
-
▼
2012
(81)
-
▼
mája
(22)
- Riasy ako korenina
- Brazílska káva
- Açai
- Zapekané slimáky
- Ach tie raňajky
- Odšťavovač Champion 2000 +
- Čokoláda do trópov
- Zeleninová polievka na dva krát
- Uhorkový šalát
- Opekané kačacie prúžky
- Fondue
- Dusené hovädzie
- Telacia nožička v rosole
- Varíme v horúčave
- Zostavujeme menu pre priateľov
- Povinosť hosťa
- Povinosť hostiteľa
- Dobré rady čínskej kuchyne
- Tajomstvo varenia
- Na úvod
- Obsah: Koreninová záhradka
- Obsah: Sommelier
-
▼
mája
(22)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára