štvrtok 31. mája 2012

Riasy ako korenina

Riasy nie sú vitamíny, ani potravinové doplnky. V rôzných krajinách sa riasy úplne bežne používajú ako kulinárský doplnok do rôzných druhov pokrmu. Mohli by sme povedať, že skoro ako korenina.

Tak ako každá korenina má svoje opodstatnené použitie v kuchyni, má aj svoje zdravotné účinky, ktoré blahodárne pôsobia na organizmus.
Mikroriasami dosiahneme účinnejšie vyplavenie škodlivýn z organizmu ako sú napríklad ťažké kovy. Ťažké kovy sú jednym z najzávažnejších problémov v organizme, pretože sa usadzuju pomaly a nenápadne. Keď začína byť problém vtedy ukazuje svoju silu. Prirodzené vylučovanie pôvodcov ochorení je prvou zo štyroch zásadných fáz pri dôkladnej detoxikácii organizmu a posilňovaní imunity. V tejto fáze ide predovšetkým o vylúčenie toxínov z tela. Prostriedkov na to je niekoľko.

Dnes by sme si mohli povedať niečo o najsilnejšom antioxidante. Prírodný astaxantín z mikroriasy Haematococcus pluvialis je všeobecne považovaný za najúčinnejší známy antioxidant zabezpečuje mimoriadne účinnú ochranu buniek.
Naša dnešná éra je mnohonásobne vyčerpávajúca. Či už je to pri športe, v rodine, alebo dokonca v čase osobného voľna. Pre túto výzvu je k dispozícii vynikajúca kompozícia vitálnych látok, ktoré sú získané z najkvalitnejšíh druhov rias, v kombinácii s prírodným astaxantínom, najsilnejším antioxidatívnym štítom bunečnej ochrany na svete, z riasy Haematococcus pluvialis s tisíckami látok maximálnej disponibility z rias Spirulina platensis, Lithothamnium calcareum a Chlorella vulgaris. Vďaka antioxidantu astaxantín svetovým rekordérom a nositeľom vitamínov, minerálov, enzýmov, stopových prvkov, sekundárnych rastlinných látok a esenciálnych aminokyselín a predstavuje náš nepostrádateľný produkt vitality na každý deň.

Objednávky si môžete urobiť lacnejšie tu po zaregistrovani sa



Sponzorom článku sú Malí Františkáni, kde je príjemné posedenie s kvalitnými vínami.

Follow Me on Pinterest pošli na vybrali.sme.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára