streda 23. mája 2012

Odšťavovač Champion 2000 +

Dnes som si síce dovolil pridať sem reklamu na tento vynikajúci výrobok, ale je to preto aby som vám časom ukázal čo všetko s nim dokážeme pripraviť.

Champion je svetovo známy, výkonný a robustný odšťavovač, ktorý rýchlo a pohodlne spracováva celé ovocie, zeleninu, byliny, orechy aj ľad. Vo svojich knihách ho odporúčajú odborníci na zdravú výživu ako Norman Walker a manželia Diamondovci - vyznavači živej stravy (Fit pre život, Čerstvé ovocné a zeleninové šťavy a iné).
Champion spracováva ovocie, zeleninu a byliny na tlakovom princípe vysokým výkonom pri 1 400 otáčkach za minútu, pričom drví vlákna tak, že sa do šťavy dostane maximum v bunkách sa nachádzajúcich vitamínov, enzýmov a stopových prvkov. Veľkou silou motora a zvyšovaním tlaku v hlavnom dieli preniká šťava nerezovým sitom a súčasne sú jemne rozomleté vylisované zvyšky neustále vytlačované prednou komorou von. Zostávajúca dreň je podstatne suchšia, než je tomu u bežných odšťavovačov, a tým je vyššia aj výťažnosť. Zlepší sa aj chuť, stáva sa lahodnejšou a silnejšou. Otočný nôž je konštruovaný tak, aby oddeľoval šťavu od drviny neprerušovane. Ani pri veľkom množstve vyrábanej šťavy preto nie je nutné opakované čistenie ako u bežných odšťavovačov. Bez prerušenia možno odšťavovať niekoľko desiatok kilogramov ovocia alebo zeleniny...

S Championom možno odšťavovať aj kapustu, vňaťovú zeleninu, hlávkový šalát, petržlen, žihľavu, púpavu alebo špenát. Jednoduchým a šetrným spôsobom vyrába šťavy, ovocné a zeleninové kaše, šaláty, džemy, orechové maslo, zmrzlinu, omáčky, krémy a ľadovú drvinu.


Záruka: 5 rokov motor, 3 roky diely
Rozmery: 290x425 x 190 mm .
Hmotnosť : 11,7 kg
Farebná dostupnosť : biela

Pri záujme o uvedený Odšťavovač ma môžete kontaktovať: lacozachar/at/gmail/dot/com


Follow Me on Pinterest pošli na vybrali.sme.sk

0 komentárov:

Zverejnenie komentára